Englannin Liigacupin kolmannen kierroksen keskiviikon otteluissa kävi kova kato valioliigaseurojen osalta. Kilpailulle saivat heittää hyvästit toiselle valioliigalaiselle Aston Villalle hävinnyt Brighton, Ykkösliigan Burton Albionille taipunut Bournemouth, Sunderlandille kotikentällään taipunut Sheffield United sekä Ykkösliigan Oxfordin vieraana suorastaan romahtanut West Ham. West Hamilta nähtiin kentällä todella runsaasti pääsarjakokemusta, mutta niinpä vain Oxford takoi taululle tylyt 4-0 -lukemat.

Ottelussa Burton Albion-Bournemouth pelattiin lisäaikaa vajaat puoli tuntia. Syynä tähän oli stadionin valaistuksen pettäminen peräti kolmeen otteeseen. Tuomari keskeyttikin pelin 75. minuutilla, mutta onneksi ottelua päästiin jatkamaan.

Huomattavasti West Hamia vakuuttavampaa jälkeä teki toinen lontoolainen Chelsea, joka murskasi Kakkosliigan Grimsbyn 7-1. Ainoastaan Michy Batshuayi teki kaksi maalia, joten Chelsealta onnistui peräti kuusi eri pelaajaa. Näiden joukossa olivat pitkiltä sairauslomiltaan palanneet Reece James ja Callum Hudson-Odoi, joista kumpainenkin pelasi täydet 90 minuuttia.

Liverpool puolestaan kukisti Milton Keys Donsin 2-0. Maaleista vastasivat James Milner sekä vasta 17-vuotias puolustaja Ki-Jana Hoever.

Koville joutuivat myös Wolves ja Manchester United, joiden jatkopaikat varmistuivat vasta rankkarikisassa.

Keskiviikon tulokset Carabao Cupissa:

Brighton-Aston Villa 1-3
Burton Albion-Bournemouth 2-0
Chelsea-Grimsby 7-1
MK Dons-Liverpool 0-2
Oxford-West Ham 4-0
Sheffield United-Sunderland 0-1
Wolves-Reading 2-1rp.
Manchester United-Rochdale 2-1rp.

16 parhaan joukossa nähdään yhteensä 11 valioliigaseuraa. Alempien sarjojen joukkueista taivaltaan jatkavat vielä Burton Albion, Colchester, Crawley, Oxford ja Sunderland.