Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær on käynyt jo keskusteluja seuran varapuheenjohtaja Ed Woodwardin kanssa tammikuun mahdollisista vahvistuksista. Haussa on keskikenttäpelaaja.

Paikallislehti Manchester Evening Newsin mukaan United on kiinnostunut kahdesta keskikenttäpelaajasta, West Hamin Declan Ricesta sekä Newcastlen Sean Longstaffista. Solskjær haluaa tuoda nuorta voimaa keskikentälleen.

United nuorensi jo kesällä keskikenttäänsä, kun Angel Herrera sekä Marouane Fellaini saivat tehdä tilaa esimerkiksi edustusjoukkueeseen nostetulle James Garnerille, 18. Tällä hetkellä Unitedin ainoa yli 26-vuotias keskikenttäpelaaja on vaihtopenkkiä kuluttava Nemanja Matic.

MEN:in mukaan Newcastle vaati Longstaffista 50 miljoonaa puntaa heinäkuussa, kun Woodward oli seuraa lähestynyt asian tiimoilta. Lehden mukaan Ricen tai Longstaffin naaraaminen Old Traffordille on kuitenkin hyvin epätodennäköistä tammikuussa.

Muutoksia lienee silti luvassa Unitedin keskikentällä. Paul Pogba on yhä yhdistetty vahvasti Real Madridiin, eikä Matic ole ollut tyytyväinen uuteen rooliinsa. United oli kesällä kiinnostunut myös Tottenhamin Christian Eriksenistä, mutta tanskalaispelaaja jäi lopulta Spursiin.

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Solskjær suosii nuoria ja brittiläisiä vaihtoehtoja.