Vau mitä uutisia Valioliigan ystäville! Peliyhtiö tarjoaa Norwichin lauantain peliin Teemu Pukin maalista jättikertoimen 50,00. Pääset siis tekemään 1€ panoksella 50€ tilin.

Norwich kohtaa lauantaina vieraskentällä Crystal Palacen. Pukki on tehnyt Valioliiga-kaudella jo kuusi maalia. On varsin todennäköistä, että verkko heiluu myös nyt lauantaina. n tarjous on huima, sillä normaalisti Pukin maalista saa ainoastaan kertoimen 2,63.

Peliyhtiön näkemyksen mukaan Pukki on siis todennäköisin maalintekijä ottelussa. Siksi jättikerroin on kerrassaan hurja!

Kun isket Pukin maalin puolesta 1€ vedon, pääset tekemään 50€ tilin. Seuraa ohjeita ja käytä tarjous!

Teemu Pukin maalille kerroin 50,00 – toimi näin:

1. Siirry lle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö Pukin maalin puolesta 1€ veto. Jos Pukki osuu, saat 50€ lisävoiton.

Miksi Pukki tekee maalin lauantaina?

Pukki on heilunut koko kauden Valioliigan maalintekijätilastojen kärkipaikoilla. Verkko on heilunut niin Liverpoolia, Chelseaa kuin esimerkiksi Manchester Citya vastaan. Kun vastaan asettuu nyt monta kertaa heikompi Crystal Palace, pääsee Pukki varmasti paikoille.

Pukki oli lähellä maalintekoa myös viikko sitten Burnleya vastaan. Tällä hetkellä suomalaiskärki on yksinkertaisesti niin kuuma pelaaja, että tilaisuuksia tulee. Ja erityisesti Crystal Palacen kaltaisia joukkueita vastaan Norwichin olisi hyvä raapia pisteitä.