Liverpool jatkoi voittoputkeaan Valioliigassa, kun se kaatoi Leicesterin 2−1 James Milnerin lisäajan maalilla rangaistuspotkusta. Joukkue ei ole menettänyt pistettäkään kahdeksassa ottelussa.

Kolmesta pisteestä huolimatta Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp oli tulistunut ottelun päätyttyä. Saksalaismanageri ilmaisi pettymyksensä Leicesterin Hamza Choudhuryyn, joka rikkoi kotijoukkueen supertähti Mohamed Salahia.

Salah satutti itseään tilanteessa ja lähti myöhemmin kentältä.

− Minun pitäisi olla tyytyväinen siihen, miten joukkueemme voitti, mutta en vain pääse yli Choudhuryn keltaisesta kortista. Hänen olisi pitänyt toimia toisin, Klopp manasi.

Klopp totesi, että Choudhuryn pitäisi rauhoittua. Choudhury sai punaisen kortin elokuussa taklattuaan Newcastlen Matt Ritchietä, joka loukkaantui kahdeksi kuukaudeksi Leicesterin pelaajan hölmöilyn seurauksena.

− Me olemme olleet viimeiset kolme vuotta vähiten varoituksia saanut joukkue, me emme sorru tuollaiseen, Klopp puhisi.

Klopp kehui vastustajan peliesitystä, mutta totesi, että Liverpool oli silti parempi ja ansaitsi voittonsa. Liverpoolin luotsin näkemys ottelun ratkaisseeseen rangaistuspotkuun oli, että Sadio Mané joutui selvästi Marc Albrightonin rikkeen kohteeksi ja että tuomio oli oikea.

Leicesterin päävalmentaja Brendan Rodgers oli luonnollisesti eri mieltä.

− Luulen, että rangaistusalueella Mané korosti kontaktia mahdollisimman paljon. Mutta tuomarin päätöstä on vaikea kumota videolta, Rodgers sanoi.

Lähde: Sky Sports