Wolverhamptonin puheenjohtaja Jeff Shi on ”syvästi pettynyt” siihen, että joukkueen seuraava Eurooppa-liigan ottelu, Slovan Bratislavaa vastaan, pelataan suljettujen ovien takana.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa määräsi Bratislavan isännöimään Wolverhamptonia suljettujen ovien takana rangaistuksena elokuussa PAOKia vastaan pelatun ottelun tapahtumista. Lisäksi Bratislava sai 50 000 euron sakon sen kannattajien rasistisesta käytöksestä sekä 41 750 euron sakon erilaisten turvallisuusmääräysten laiminlyömisestä.

Stadionin sulkeminen katsojilta on luonnollisesti iso harmi myös Wolverhamptonin kannattajille, jotka olisivat halunneet lähteä Slovakiaan katsomaan ottelua. Shi sanoo Wolvesin tiedotteessa, että seura tukee Uefan päätöstä rangaista Bratislavaa, mutta harmittelee vieraskannattajiensa kohtaloa.

– Olemme syvästi pettyneitä siihen, että tämä päätös vaikuttaa myös omiin kannattajiimme ja heidän mahdollisuuteensa tukea joukkuettaan.

– Olemme yrittäneet löytää kaikki mahdolliset keinot tämän tilanteen korjaamiseen, mutta valitettavasti meille on kerrottu, ettei tätä päätöstä voi sivuuttaa.

Wolverhampton pelaa Slovan Bratislavan vieraana 24. lokakuuta. Ensimmäisessä lohkopelissään Wolves hävisi portugalilaiselle Bragalle 0-1, mutta seuraavassa ottelussaan se voitti turkkilaisen Beşiktaşin samoin lukemin.