Valioliigaseura Chelsea sai erittäin huonoja uutisia maaottelutauon aikana, kun peräti neljä seuran pelaajaa loukkaantui maajoukkuetehtävissä. Joukkueen käskijä Frank Lampard antoi kritiikkiä Ranskan päävalmentajalla Didier Deschampsille koskien N’Golo Kanten loukkaantumista.

– Ensimmäisen pelin (Islanti-Ranska) jälkeen oli selvää, ettei hän pysty pelaamaan heidän (Ranskan) toisessa karsintaottelussaan (Ranska-Turkki). Hän istui koko ottelun penkillä, vaikka tiedettiin, ettei hän pysty pelaamaan. Se olisi varmasti voitu hoitaa paremmalla tavalla, Lampard kertoi Sky Sportsille.

Kante kärsii nivusvammasta, ja Lampardin mukaan olisi ollut järkevämpää, että hän olisi palannut Lontooseen heti, kun loukkaantuminen tuli.

– Joukkueemme lääkärit puhuivat heidän (Ranska) kanssaan, ja oletimme, että Kante palaa aiemmin takaisin kuntoutumaan vammastaan. Kommunikaatio ei selvästikään toiminut. Ymmärrän, että maajoukkuetauon aikana pelaaja edustaa maataan, mutta oli selvää, ettei hän pysty pelaamaan Turkkia vastaan, Lampard jatkoi.

Chelsean valioliigakausi jatkuu tulevana lauantaina, kun joukkue kohtaa Newcastlen.