Evertonin keskikenttäpelaaja André Gomes pääsi tiistaina pois sairaalasta onnistuneen leikkauksen jälkeen.

Portugalilaisen nilkka jouduttiin operoimaan, koska se murtui ja meni sijoiltaan sunnuntaina Valioliigan ottelussa Tottenhamia vastaan. Gomes, 26, joutui Tottenhamin Son Heung-Minin taklauksen kohteeksi ja törmäsi vielä vauhdilla Serge Aurieriin.

Molempien joukkueiden pelaajat järkyttyivät, kun Gomesin vamman vakavuus selvisi heille. Taklauksestaan punaisen kortin saanut Son oli näkyvästi poissa tolaltaan. Evertonin kapteeni Seamus Coleman lohdutti Sonia pelin jälkeen Tottenhamin pukukopissa. Ottelu päättyi 1-1-tasapeliin.

Everton kertoi maanantaina, että Gomesin leikkaus onnistui hyvin. Tiistaina seura tiedotti, että portugalilainen pääsi sairaalasta pois ja jatkaa kuntoutusta Evertonin lääkintähenkilökunnan kanssa.

Sky Sportsin arvion mukaan Gomes on sivussa tositoimista 6-12 kuukautta.