José Mourinho nimitettiin keskiviikkoaamuna Tottenhamin uudeksi päävalmentajaksi. Mourinho ja Spurs pääsivät sopimukseen pikavauhtia, sillä seura tiedotti Mauricio Pochettinon potkuista vastikään tiistai-iltana.

Lue lisää aiheesta täältä.

Daily Mailin mukaan Mourinho ei nopeasta värväyksestä huolimatta ollut Spursin ykkösvaihto päävalmentajan tehtävään. Lehden mukaan seuran puheenjohtaja Daniel Levy tiedusteli ensisijaisesti, olisiko Leicester Cityn hurjaan liitoon tällä kaudella penkin päässä saanut Brendan Rodgers mahdollisesti kyvykäs vaihtamaan seuraa kesken kauden. Vastaus King Power-stadionin suunnilta oli kuitenkin kieltävä.

Spursin seurajohto pohti myös, voisiko saksalaisen RB Leipzigin 32-vuotiaan luotsin Julian Nagelsmannin pestaaminen olla mahdollista. Brittiseurassa tultiin kuitenkin siihen tulokseen, että se olisi mahdollista aikaisintaan kesällä.

[readmore from=Tottenham]

Kauden päättymiseen asti Pohjois-Lontoossa ei haluttu odottaa, ja näin ollen keskustelut Mourinhon kanssa etenivät pikavauhtia maaliin. Portugalilaisen tuore sopimus ulottuu peräti kauden 2022-23 loppuun.

Alustavat puheet mahdollisesta päävalmentajan paikasta oli aloitettu Mourinhon kanssa jo viime kuussa, kun Pochettinon asema oli alkanut horjua entisestään.

Pochettinon oli tarkoitus luotsata Spursia vielä tulevan lauantain West Ham -ottelussa, mutta tilanne hänen Levyn välillä kärjistyi maanantaina. Yhteenotto johti siihen, että Pochettino irtisanottiin tiistaiaamuna, ja asiasta tiedotettiin samana iltana.