Wolverhamptonin laitahyökkääjä Adama Traoré pelaa parhaillaan kenties uransa parasta kautta.

Traoré, 23, on tahkonnut kuluvalla sesongilla jo 31 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä viisi maalia ja syöttänyt seitsemän.

Espanjalaislaituri kerää otteidensa lisäksi huomiota fyysisellä olemuksellaan. Hän on vahva kuin härkä ja räjähtävän nopea.

Wolvesin toppari Romain Saïss vahvisti RMC Sportin haastattelussa Traorén väittämän siitä, että tämä ei nosta kuntosalilla lainkaan painoja.

– En nosta lainkaan painoja. Sitä on ehkä vaikea uskoa, mutta en tee niin. Se on geneettistä, massaa kertyy hyvin nopeasti, kertoi Traoré La Sextan haastattelussa hiljattain.

Saïssin mukaan myös amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisjoukkueet huomasivat Traorén fyysiset ominaisuudet, kun tämä pelasi vielä kotimaassaan Barcelonan organisaatiossa.

– Näen hänet joka päivä, koska käymme yhdessä salilla ennen tai jälkeen harjoitusten, sanoi Saïss.

– Ehkä hänellä on salainen kuntosali kotonaan, mutta harjoituksissa hän ei ikinä pumppaa rautaa. Hän on valtava ja todella nopea.

– Muistan sanoneeni hänelle, että hän juoksee kuin amerikkalaisen jalkapallon pelaaja. Hän kertoi minulle, että NFL-joukkueet yrittävät saada hänet pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa, kun hän pelasi Barcelonassa. Hän oli niin räjähtävä.