Aston Villa neuvottelee Barcelonan kanssa hankkiakseen Englannin nuorten maajoukkuehyökkääjän Louie Barryn, kertoo BBC.

Potentiaalisen siirtosumman uskotaan olevan kolme miljoonaa puntaa.

Barry, 16, on pelannut Barcelonan organisaatiossa viime heinäkuusta lähtien lähdettyään West Bromwich Albionista, jota hän edusti kymmenen vuotta.

Barcelona luonnehti Barrya ”yhdeksi englantilaisen jalkapallon parhaista nuorista pelaajista”, kun katalonialaisseura hankki hänet. Barry hylkäsi West Bromin tarjoaman ammattilaissopimuksen ja Paris Saint-Germainin tarjouksen ennen kuin valitsi Barcelonan.

West Bromwichin oli määrä saada hänestä 235 000 punnan korvaus, mutta summaa ei ole vieläkään näkynyt seuran tilillä, vaikka Albion on ilmoittanut tapauksesta Fifalle. West Bromwich on ryhtynyt hakemaan ratkaisua tapaukseen oikeusteitse, ja BBC:n tietojen mukaan seuran toimitusjohtaja Mark Jenkins keskustelee Mestaruussarjan kattojärjestön, English Football Leaguen (EFL), kanssa tilanteesta.

Jos Barry olisi siirtynyt Aston Villaan suoraan West Bromwichista ilman seurojen välistä yhteisymmärrystä, oikeus olisi määrännyt siirtokorvauksen suuruuden. Villa ja West Brom ovat toistensa paikallisvastustajia Länsi-Midlandsista.