Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær myöntää, että hänen päätöksensä laittaa Marcus Rashford kentälle ”kostautui”, kun hyökkääjä joutui palaamaan loukkaantuneena vaihtoon vain varttia myöhemmin FA Cupin kolmannen kierroksen uusintaottelussa Wolverhamptonia vastaan.

Unitedin tämän kauden paras maalintekijä Rashford, 22, otettiin keskiviikkona kentälle 64. minuutilla, ja Juan Mata teki manchesterilaisille ottelun ainoan maalin vain hetkeä myöhemmin.

Rashford ei ehtinyt kuitenkaan juhlia tai olla kentällä kauan, sillä hän jäi maahan makaamaan kamppailtuaan pallosta Wolvesin Matt Dohertyn kanssa. Rashford palasi vielä lyhyen hoidon jälkeen kentälle hölköttelemään, mutta lopulta hän kävi uudestaan nurmelle istumaan ja United pelasi pallon rajoista ulos. Rashford poistui viheriöltä 80. minuutilla selkäänsä pidellen.

Solskjær sanoi ottelun jälkeen, että Rashfordin ottaminen kentälle ei kuulunut hänen alkuperäiseen pelisuunnitelmaansa.

– En halunnut peluuttaa häntä. Hän taisi saada iskun polveensa tai johonkin, selkäänsä, mutta hänellä on ollut viime aikoina hieman vaikeuksia, sanoi Solskjær Sky Sportsin mukaan.

– Siksi me pidimme hänet sivussa [aloituskokoonpanosta], mutta me tarvitsimme voiton. Hän oli mukana maalissa, joten se oli positiivinen asia, mutta se kostautui.

– Hän toipuu nopeasti ja voi ehdottomasti pelata kivun kanssa, jos kyseessä ei ole paha, paha vamma, mutta me olemme nähneet, että hänellä on ollut viime aikoina vaikeuksia.

Marcus Rashford

@MarcusRashford
Never want to feel like I’ve let my teammates, the club and most importantly the fans down so did my very best to carry on tonight and was gutted to come off.

Top work from the lads to get into the next round 👊🏿

– Mutta niitä on ollut enemmän, kun hän on ollut väsynyt. Hän ei ollut kentällä tarpeeksi kauan ollakseen väsynyt, joten kyseessä saattaa olla jotain, mitä tapahtui tässä ja nyt.

Tällä kaudella 19 maalia iskeneen Rashfordin loukkaantuminen tuli Unitedin kannalta ikävään paikkaan, sillä joukkue kohtaa sunnuntaina seuraavassa pelissään sarjakärki Liverpoolin.

United on ainoa joukkue, joka on onnistunut nappaamaan Liverpoolilta edes pisteen tämän kauden Valioliigassa. Seurojen edellisessä kohtaamisessa juuri Rashford teki Unitedin maalin 1-1-tasapeliin päättyneessä ottelussa.

– Hän on ollut kerrassaan huippukunnossa tällä kaudella, joten me teemme mitä tahansa ja kaikkemme saadaksemme hänet kuntoon sunnuntaita varten. Jos hän ei ole kunnossa, pelaamme ilman häntä, sanoi Solskjær.

FA Cupin neljännellä kierroksella Manchester United kohtaa Watfordin ja Tranmere Roversin välisen uusintaottelun voittajan.