Olivier Giroudin asema Chelseassa on jo pidempään ollut kestämätön. Ranskan MM-joukkueen jäsenen matka ensi kesän EM-kisoihin on peliajan puuttuessa vaarassa.

Arsenalista Chelseaan tammikuussa 2018 siirtynyt 33-vuotias näytti pitkään olevan matkalla Internazionaleen, Antonio Conten valmennukseen. Nyt tähänkin matkaan on tullut mutka, jossa mukaan tulee tavallaan vielä kolmaskin lontoolaisseura. Giroudin siirto Milanoon näyttää lopulta kariutuvan, koska seura on lainamassa vuodesta 2017 aina viime syksyyn Tottenhamin kirjoilla olleen Fernando Llorenten.

Llorenten siirto puolestaan liittyy siihen, että tämän nykyinen seura saa ikäänkuin vaihtokaupan osana hankittua havittelemansa Matteo Politanon Internazionalesta. Sky Italian mukaan tämä liiketoimi edistyi keskiviikon neuvotteluissa huomattavasti. Politanon kohdalle aikakirjoihin ei ole merkitty pelaamista lontoolaisseurassa.