Norwich on hankkinut keskikenttäpelaaja Melvin Sittin Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavasta Sochaux’sta.

Ranskalainen Sitti, 19, on solminut Norwichin kanssa kesään 2024 ulottuvan sopimuksen, mutta hän pelaa vielä tämän kauden loppuun Sochaux’ssa lainalla.

Sitti on aiemmin urallaan edustanut CO Vincennesiä ja Paris FC:tä ennen kuin liittyi Sochaux’n riveihin vuonna 2017. Hän debytoi Sochaux’n edustusjoukkueessa viime kesänä ja hän on tähän mennessä pelannut ranskalaisseuran edustusjoukkueessa 13 sarjaottelua.

– Olen todella onnellinen, kun saan liittyä tähän seuraan. Olen todella iloinen, että saan olla osa Norwich Cityn perhettä, kommentoi Sitti uuden seuransa tiedotteessa.

– Valitsin Norwichin, koska rakastan heidän pelitapaansa. Pidän myös heidän stadionista todella paljon.

– En malta odottaa, että tulen tänne ensi kesänä. Sitä ennen minun on saavutettava tavoitteeni Sochaux’ssa pelaamalla lisää pelejä. Mutta kun tulen takaisin, minä olen valmis.

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke uskoo, että nuoresta ranskalaislupauksesta kehittyy vielä tärkeä pelaaja Kanarialinnuille.

– Melvin on todella jännittävä pelaaja. Hän on nuori ja lahjakas, ja me uskomme, että hänellä on todellakin potentiaalia.

– Hän on saanut Ranskassa hyvää kokemusta edustustason jalkapallosta. Me annamme hänelle lisää aikaa kehittyä ja mahdollisuuden vakuuttaa meidät.

– Odotamme todella innoissamme, miten pitkälle Melvin voi kehittyä.

Norwich hankki jo aiemmin tammikuussa Lukas Ruppin Hoffenheimista ja lainasi Ondrej Dudan Hertha Berlinistä.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
Welcome to City, Sitti! 👋

We are delighted to confirm the signing of @FCSM_officiel midfielder Melvin Sitti!

🟡🟢