Putoamista vastaan taisteleva West Ham oli maanantaina lähellä saada pisteitä Valioliigaa johtavaa Liverpoolia vastaan, mutta lontoolaiset taipuivat lopulta johtoasemasta 2-3-vierastappioon.

Ottelun kenties käänteentekevin tilanne nähtiin 68. minuutilla, kun West Hamin maalivahti Łukasz Fabiański päästi Mohamed Salahin 2-2-tasoitusmaalin helposti jalkojensa välistä sisään. Egyptiläistähden laukaus ei ollut kaikista voimakkain, ja suuntautui suoraan kohti Fabiańskia, mutta puolalaistorjuja ei saanut vetoa pysäytettyä.

– Hän on ollut mahtava, mutta kun yksilö tekee meidän tilanteessamme henkilökohtaisia virheitä, niistä on päästävä nopeasti yli ja varmistettava, että niin ei tapahdu uudestaan. Se on tärkein asia, kommentoi West Hamin manageri David Moyes seuran verkkosivuilla.

– Hän otti pari todella hyvää ja pari maailmanluokan torjuntaa, mutta minusta meidän olisi pitänyt pystyä estämään myös [Liverpoolin] ensimmäinen maali, jos totta puhutaan.

– Minusta maalivahdin on aina onnistuttava hyvin, kun tullaan Anfieldille pelaamaan. Maalivahdin on pelattava hyvin, edusti hän mitä tahansa seuraa, koska he [Liverpool] pystyvät luomaan maalipaikkoja.

WhoScored.com

@WhoScored
📸 CAPTION

Lukasz Fabianski reacts to his howler that allows Liverpool to draw level

Only Newcastle and Aston Villa (both 9) have now committed more errors leading to an opposition goal than West Ham (8) in the Premier League this season

– Mutta Łukasz on pärjännyt mahtavasti tässä seurassa. Tuollaista voi sattua, mutta meidän on tässä tilanteessa karsittava henkilökohtaiset virheemme, oli kyse sitten maalivahdista, topparista, tai hyökkääjästä, joka hukkaa maalipaikkansa. Meidän pitää pystyä siihen.

Maanantain ottelussa oli Moyesin mielestä myös paljon hyvää.

– Voimme ottaa monta positiitivista asiaa täältä mukaan. Kukaan ei luottanut meihin juuri ollenkaan ennen peliä. Minulla oli ottelun aikana pitkään tunne, että meillä oli mahdollisuus [voittaa], kertasi skottimanageri BBC:lle.

– En haluaisi ajatella, että joukkueeni ei tekisi kaikkeaan, ja minua ärsyttäisi, jos joku ajattelisi toisin. Suurin pettymys on henkilökohtaiset virheet. Minusta me pelasimme tänään todella hyvin. Onnistuimme todella hyvin joukkueena, mutta lähdemme täältä ilman pisteitä, joita me tarvitsemme.

LUE MYÖS: