Tottenhamin kirjoilla vuosina 2005-2013 ollut, entinen keskikenttäpelaaja Jermaine Jenas kommentoi seuran edesottamuksia BBC:n Match Of The Daylle.

37-vuotias on ymmällään nyky-Spursin edessä.

– En muista, milloin he olisivat viimeksi pelanneet hyvin. Tulosmielessä onnistumisia on tullut, mutta en näe minkäänlaista systeemiä heidän pelissään. Se on suuri huolenaihe. Tottenham on huonoin top 4 -paikkaa tavoittelevista joukkueista, enkä mitenkään näe heidän tätä menoa yltävän Mestarien liigaan. Totta kai Harry Kanen ja Son Heung-Minin puuttuminen vaikuttaa, mutta nykymeno on kestänyt jo kauan.

Jenas ei selvästikään ole viimeisimmän managerivalinnan ystävä. Häntä ihmetyttää seuran strategia.

– Mielestäni José Mourinho ei ole manageri joka vie neljän joukkoon. Hänet hankitaan seuraan voittamaan mestaruus. Seuran pitää katsoa itseään peiliin ja miettiä, mikä idea on palkata tällainen manageri, mikäli ei ole valmis tarjoamaan hänelle välineitä, Jenas sanoo tarkoittaen tulevia siirtomarkkinoita.

– Toivon että hän saa ensi kesänä sen mitä haluaa ja tarvitsee. Hän ei tietenkään voi mennä ostelemaan aivan kaikkia, mutta seuran tulee taipua paljon isompiin panostuksiin kuin Mauricio Pochettinon aikana. Passiivinen rooli markkinoilla on jatkunut liian pitkään, ja ensi kesä tulee olemaan massiivisen tärkeä.