Tottenhamin karmea epäonni loukkaantumisten suhteen sai jatkoa lauantaina, kun seuran tammikuun hankinta Steven Bergwijn loukkaantui. Bergwijn, 22, siirtyi lontoolaisseuraan tammikuussa 27 miljoonalla punnalla PSV Eindhovenista.

Hollantilainen laitahyökkääjä sai lauantain ottelussa Burnleya vastaan nilkkavamman. Spursin manageri José Mourinho ei odota Bergwijnin palaavan pelikentille enää tällä kaudella. Bergwijn ehti pelata ennen loukkaantumistaan seitsemässä ottelussa uuden seuransa väreissä. Maaleja hän on onnistunut iskemään kaksi.

– En usko hänen [viitaten Bergwijniin] pelaavan enää tällä kaudella. Voinko uskoa sen? Kyllä voin, Mourinho totesi sarkastisesti Sky Sportsille.

Spursin hyökkäyksestä puuttuu jo entuudestaan Harry Kane sekä Heung-Min Son. Myös puolustaja Ben Davies, sekä keskikenttäpelaaja Moussa Sissoko ovat sivussa loukkaantumisten takia.

Lontoolaisseura ei ole voittanut yhtään ottelua viimeiseen viiteen kamppailuun. Spursin keskikenttäpelaaja Dele Alli ei kuitenkaan halua selitellä joukkueen vaisuja otteita loukkaantumisilla.

– Luonnollisesti olemme todella pettyneitä, mutta emme voi mennä sen taakse [viitaten loukkaantumissumaan]. Meidän täytyy sopeutua tilanteeseen, ja näyttää luonnetta. Kaikkien pitää nousta esiin. Vähemmän pelanneiden pelaajien tulee käyttää nyt tilaisuutensa, ja näyttää, miksi he ovat täällä, keskikenttäpelaaja sanoi Sky Sportsille.

Tiistaina Spurs kohtaa Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa vieraskentällä RB Leipzigin. Saksalaiset voittivat avausosan Lontoossa lukemin 1-0.