Itävallan pääsarjaseura LASK Linz tiedottaa, että sen isännöimä Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosa Manchester Unitedia vastaan pelataan ilman yleisöä koronaviruksen takia.

Ottelu pelataan tämän viikon torstaina kello 19.55 Linzer Stadionilla ja jälkimmäinen osa viikkoa myöhemmin Old Traffordilla.

[readmore from=Koronavirus]

Myös Wolverhampton pelaa torstaina Eurooppa-liigassa suljettujen ovien takana, kun se vierailee kreikkalaisen Olympiakosin luona.

Olympiakosin ja englantilaisen Nottingham Forestin omistaja Evangelos Marinakis kertoi tällä viikolla, että hän on saanut koronavirustartunnan. Marinakis tapasi Nottinghamin pelaajia viime perjantaina, ja Mestaruussarjan kattojärjestö EFL on opastanut seuraa tarvittavista jatkotoimenpiteistä.

Englannissa koronavirus ei ole vielä suuremmin vaikuttanut urheilutapahtumiin, mutta asiasta on keskusteltu.

Italian Serie A on keskeytetty ainakin huhtikuun 3. päivään asti ja Ranskan Ligue 1:n ottelut pelataan huhtikuun 15. päivään asti ilman yleisöä tai enintään tuhannen katsojan edessä. Myös Espanjan La Liga kertoi tänään, tiistaina, että sen kaksi seuraavaa kierrosta pelataan suljettujen ovien takana. Mestarien liigassakin on määrätty useita otteluita pelattavaksi ilman yleisöä, mutta toistaiseksi yksikään niistä ei ole osunut Valioliiga-seuran kohdalle.

❗️ERSTE INFO ZUM @EuropaLeague-SPIEL:
Der LASK gibt aus aktuellem Anlass bekannt, dass das für Donnerstag (18.55 Uhr) angesetzte Heimspiel gegen @ManUtd ohne Zuschauer stattfinden muss. Über Weiteres wird der Verein nach Veröffentlichung des einschlägigen Erlasses informieren.