Atlético Madrid lopetti Liverpoolin haaveet toisesta perättäisestä menestykaudesta Mestarien liigassa. Jürgen Kloppin miehistön rahkeet eivät tällä kertaa riittäneet kahdeksan parhaan joukkoon. Lue otteluraportti täältä.

Klopp kommentoi tapahtunutta tuoreeltaan BT Sportille – ja oli kitkerä.

– Ymmärrän olevani todella huono häviäjä. Pojat tekivät kaikkensa murtaakseen vastassa olleen, kahdessa neljän pelaajan rivissä puolustaneen maailmanluokan joukkueen.

Madridilaiset takoivat joka tapauksessa Anfieldilla kaikkiaan kolme vierasmaalia. Klopp ei varsinaisesti antanut niistäkään kunniaa Rojiblancosille.

– Meidän ei olisi pitänyt päästää tällaisia maaleja. Niitä on tänään vaikea selittää, mutta tilanne on nyt se mikä se on.

Saksalaisluotsi vakuutteli ennen ratkaisevaa taistoa perehtyneensä tarkasti Atléticon pelitapaan, kuten nyt keneltä tahansa ammattivalmentajalta on lupa odottaa. Silti vieraiden esitys tuli hänelle yllätyksenä.

– Sillä materiaalilla, joka heillä on… he voisivat pelata kunnon jalkapalloa, mutta he puolustavat syvällä ja tekevät vastaiskuja. Itse asiassa olen vain vähän keskitasoa huonompi häviäjä, sillä voisin nyt sanoa asioita, jotka saisivat minut kuulostamaan maailman huonoimmalta häviäjältä, Klopp tuskaili pressitilaisuudessa.