Liverpool-maalivahti Adrián on näytellyt tällä kaudella paljon ennakoitua suurempaa roolia joukkueessa. Alissonin loukkaannuttua ensimmäisen kerran jo Valioliigan avauskierroksella, on espanjalaiselle riittänyt työsarkaa. Tekevälle sattuu, niin myös Adriánille Atlético Madridia vastaan.

Jürgen Klopp ei suostunut myöntämään, että vahdin epäonnistuminen ratkaisi jatkopaikan kohtalon.

– Hän on aikuinen mies, ja tietää kyllä mikä tilanne on. Emme kuitenkaan syytä häntä, ja olisi mukavaa jos muutkin muistaisivat käyttäytyä kohteliaasti. Ei hän halunnut tehdä virhettä. Hän on pelastanut meidät moneen kertaan tällä kaudella.

The Guardianin lainaamat Kloppin kommentit kuulostavat esitetyiltä vasta, kun Kloppin suurin katkeruus tappiosta oli laantunut – heti ottelun päätyttyä häneltä kuultiin vähemmän pureskeltua tilitystä. Nyt kuitenkin mukana oli taas tyypillisempää analyysiä.

– Emme me siinä tilanteessa ottelua hävinneet, mutta totta kai sillä oli suuri vaikutus. Me päästimme vielä kaksi maalia lisää, emmekä tehneet omista tilanteistamme. On olemassa paljon syitä sille, miksi putosimme. Mutta ihmiset ovat valmiita tuomitsemaan, kuten elämässä yleensä – varsinkin jos sattuu tekemään työtä joka on julkista.