Manchester Unitedin peli on kulkenut aivan uudella tavalla siitä lähtien, kun Bruno Fernandes liittyi seuraan tammikuussa Sporting Lissabonista.

United pulitti 55 miljoonaa euroa Portugalin maajoukkuepelaajasta, joka on toistaiseksi osoittanut olevansa hintalappunsa väärti. Fernandes, 25, on pelannut manchesterilaisseurassa yhdeksän ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä kolme maalia ja syöttänyt neljä.

[readmore from=Bruno-Fernandes]

Yksi hänen parhaista peleistään nähtiin helmikuussa, kun Fernandes teki pilkulta maalin ja syötti toisen 3-0-voitossa Watfordia vastaan Valioliigassa. Vieraiden riveissä pelasi kyseisessä ottelussa Pohjois-Irlannin maajoukkuetoppari Craig Cathcart, joka sai jalkapallo-oppinsa Manchester Unitedissa.

Cathcart, 31, tajusi viimeistään entistä seuraansa vastaan pelatessaan, kuinka hyvä Fernandes todella on.

– Olimme kaikki todella vaikuttuneita, kommentoi Cathcart Manchester Evening Newsille.

– Suurimman vaikutukseen minuun teki se, että hän pyrkii aina pelaamaan ylöspäin. Hänen ensimmäinen ajatuksensa on aina syöttää eteenpäin ja luoda maalipaikkoja. Sellainen asia heiltä ehkä puuttui aiemmin.

– Hän on tuonut hieman laatua ja terävyyttä hyökkäyskolmannekselle. Heidän esityksensä ovat olleet minun silmääni paljon parempia sen jälkeen, kun hän tuli joukkueeseen.