Philippe Coutinhoa ollaan huhuiltu viimeisten viikkojen aikana aktiivisesti Valioliigaan, mistä hän siirtyi vuonna 2018 Espanjaan. Hänen agenttinsa Kia Joorabchianin mukaan brassitaituri ”rakastaisi” paluuta Britteinsaarille, mutta on huolissaan seurojen taloudellisesta tilanteesta koronaviruspandemian takia.

Coutinho on tällä hetkellä lainalla Bayern Münchenissä, mihin hänen ei kuitenkaan uskota jäävän vakituisesti. Jos Bayern ei aio tehdä lainapelaajansa siirrosta pysyvää, Barcelona yrittää myydä 27-vuotiaan seuraavan siirtoikkunan auetessa eteenpäin.

Barcelonalaislehti Sportin mukaan Chelsea ja Barcelona ovat jo käyneet siirtoneuvotteluita Coutinhosta, joka maksoi katalonialaisseuralle noin 160 miljoonaa euroa tammikuussa 2018.

Mundo Deportivon mukaan myös Manchester United on kysellyt entisen Liverpool-pelaajan perään. Coutinhon agentti Joorabchian on Arsenalin fani, minkä takia myös Emirates Stadiumia ollaan povailtu pelaajan uudeksi kodiksi.

Joorabchianin mukaan hänen lempiseuransa ei kuitenkaan tule vaikuttamaan Coutinhon seuraavaan seuraan. Valioliiga-paluusta kaksikko keskusteli kuitenkin viimeksi helmikuun lopulla.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Se, että minä olen Arsenalin kannattaja, ei ole mikään salaisuus. Minun mieltymykseni eivät kuitenkaan vaikuta siihen, mihin pelaajani menevät. En yritä tyrkyttää yhtä pelaajaa sinne ja toista muualle. Kaikki on mahdollista, Joorabchian kertoi Sky Sportsille.

– Sen jälkeen kun hän pelasi Mestarien liiga -ottelun Englannissa (kun Bayern München voitti Chelsean 3-0 Stamford Bridgellä), me keskustelimme siitä pitkään.

– Valioliiga on sellainen kilpailu, missä hän on aina tykännyt pelata, ja minne hän todennäköisesti rakastaisi palata, ja pelata siellä taas.

– Kaikki riippuu siitä, minkälainen taloudellinen tilanne kaikilla seuroilla – myös Barcelonalla ja kaikilla Valioliiga-joukkueilla – on tämän pandemian jälkeen, Joorabchian pohti.