Liverpoolia vuosina 1993-2001 ja 2006-2007 edustanut Robbie Fowler puolustaa seuran entistä pelaajaa ja manageria Graeme Sounessia, joka on ajautunut pienimuotoiseen sanasotaan Manchester Unitedin Paul Pogban kanssa.

Nykyän Sky Sportsin asiantuntijana toimiva Souness, 66, on kritisoinut Pogbaa, 27, useaan otteeseen ranskalaistähden palattua Unitediin Juventuksesta vuonna 2016. Liverpool-legendan palaute on koskenut Pogban peliesityksiä, mutta myös kentän ulkopuolisia asioita.

Pogba jätti pitkään vastaamatta Sounesille mitään, mutta hiljattain hän totesi Unitedin podcastissa, ettei edes tiedä, kuka Souness on.

– Olen kuullut, että hän on ollut huippupelaaja ja jotain sellaista. En tiedä, miltä hän näyttää, mutta tiedän hänen nimensä.

Sounessin alaisuudessa pelanneen Fowlerin, 45, mielestä Pogba olisi voinut ottaa asioista selvää ennen kuin sanoi mitään.

– Jos joku on tarpeeksi pätevä puhumaan Paul Pogbasta ja sanomaan, mitä hänen pitää tehdä kehittyäkseen paremmaksi pelaajaksi, niin se on Souey, sanoi Fowler The Mirrorin haastattelussa.

Souness edusti Liverpoolia pelaajana vuosina 1978-1984 ja valmensi joukkuetta vuosina 1991-1994. Kuva: Getty Images

– Minun neuvoni Paulille on, että kannattaa kuunnella, mitä hänellä [Sounesilla] on sanottavana ja kysyä sitten itseltään, onko siinä järkeä. Hän saattaisi ehkä kehittyä.

– Minä petyin, kun hän piikitteli entistä manageriani sanomalla, ettei edes tiedä, kuka hän on.

– Jos hän ei tiedä, niin ehkä hänen kannattaisi ottaa asioista hieman selvää. Hänelle selviäisi, että kyseessä on mies, joka on voittanut viisi liigamestaruutta ja kolmesti Euroopan Cupin Liverpoolissa.

– Jos Paulia kiinnostaa nähdä karanteenin aikana, miltä kokonaisvaltaisen keskikenttäpelaajan pelaaminen näyttää, hänen kannattaa katsoa YouTubesta, kun Graeme kipparoi Liverpoolia vuoden 1984 Euroopan Cupin loppuottelussa AS Romaa vastaan italialaisten omalla stadionilla.