Tottenhamin entinen hyökkääjä Darren Bent kertoi Talksportin lähetyksessä, miten joukkueen pelaajat saivat tietää manageri Juande Ramosin potkuista vuonna 2008.

Spurs oli esittänyt kesän harjoituspeleissä lupaavia otteita, mutta Ramos johdatti lontoolaiset seurahistorian huonoimpaan kauden avaukseen Valioliigassa. Tottenham oli kahdeksan kierroksen jälkeen vihoviimeisenä kerättyään vain kaksi pistettä.

Ramos sai valmennusryhmineen kenkää 25. lokakuuta, alle 24 tuntia ennen Tottenhamin seuraavaa peliä. Hänen tilalleen palkattiin Harry Redknapp, joka toimi Spursin managerina kesään 2012 asti.

Bentin mukaan Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy ei antanut joukkueelle juurikaan aikaa sulatella Ramosin lähtöä tai Redknappin pestaamista.

– Meidän managerimme oli Juande Ramos, kun minä olin Spursissa. Hän sai kenkää erään ottelun aattona. Puheenjohtaja [Levy] tuli huoneeseen ja sanoi: ”Niin muuten, olemme antaneet potkut Juande Ramosille”.

– Heti sen perään Harry Redknapp käveli sisään ja sanoi: ”Terve, jätkät. Miten menee?”

– Me vain istuimme siinä ja yhtäkkiä hän tuli sisään. Se oli oudoin juttu ikinä.

– Se oli kirjaimellisesti 30 sekuntia sen jälkeen [kun Levy oli kertonut Ramosin potkuista]. Me emme edes nähneet Ramosin lähtevän, mutta näimme Harryn tulevan sisään!