Manchester Cityn yhteydet Espanjaan ovat hyvin tiedossa, ja ne ulottuvat muuallekin kuin itsestään selvään Barcelonaan. Aiemmin uutisoitu, katalonialaisten ja Cityn välinen vaihtokauppa ei välttämättä jää ainoaksi vastaavaksi liiketoimeksi.

Valencialaistoimittaja Hector Gomez kertoo, että pelaajavaihtoa on ehdotettu myös vauhdittamaan pyrkimystä tuoda laituri Ferran Torres Cityyn. Toiseen suuntaan matkaavaksi on toimittajan tietojen mukaan tarjottu Yangel Herreraa.

Venezuelalainen Herrera siirtyi Cityyn kotimaastaan vuonna vuonna 2017. Tätä nykyä 22-vuotias keskikenttäpelaaja on sittemmin ollut lainalla niin New York Cityssä, Huescassa ja Granadassa.

Tietojen mukaan Herrera voisi liittyä Valencian miehistöön vuoden mittaisella lainasopimuksella, johon sisältyisi 18 miljoonan euron osto-optio.

Valencia on tiettävästi ilmoittanut keskikenttäpelaajilleen Dani Parejolle, Geoffrey Kongdobialle, ja Francis Coquelinille, että nämä voivat etsiä uusia seuroja. Näin ollen Herrera-suunnitelmassa saattaisi olla järkeä.