Sky Sportsin mukaan Bayer Leverkusenin Kai Havertz haluaa ehdottomasti siirtyä Chelseaan. Tiettävästi 21-vuotiaan keskikenttämiehen maisemanvaihdossa hiertää enää summa, jonka saksalaisseura tästä haluaa.

Välttämättä myöskään raha ei ole siirron esteenä; Chelsean kirstun pohja ei Mestarien liigaan selviytymisen johdosta vielä Timo Wernerin ja Hakim Ziyechin hankintojenkaan jälkeen ole näkyvissä.

Leverkusenin alkuperäinen hintalappu tähdelleen oli yli 98 miljoonaa euroa, mutta nyt kaikkien osapuolten uskotaan olevan tyytyväisiä, mikäli noin 80 miljoonaa euroa siirtyy Leverkusenin suuntaan.

Havertz harjoittelee paraikaa Leverkusenin kanssa, joukkueen valmistautuessa ensi viikon torstaina pelattavaan Eurooppa-liigan otteluun Rangersia vastaan. Pelaajan sanotaan haluavan siirtopäätöksen ennen tätä kohtaamista.