Leeds United ja Marcelo Bielsa ovat päässeet yhteisymmärrykseen argentiinalaisluotsin uudesta sopimuksesta, vihjaa seuran toimitusjohtaja Angus Kinnear.

Leedsin tavoite olisi saada sopimusneuvottelut maaliin ennen kuin se kohtaa Valioliigan hallitsevan mestarin Liverpoolin kauden 2020-21 ensimmäisessä ottelussaan.

Kaksi vuotta sitten Englantiin saapuneen Bielsan sopimus Leedsin kanssa päättyi kesän aikana seuran noustua 16 vuoden mittaisen tauon jälkeen takaisin Valioliigaan.

LUE MYÖS: Leeds ei luovuta – Valioliigan nousijaseura teki jo kolmannen tarjouksensa englantilaistopparista

65-vuotias on kuitenkin ollut koko ajan jäämässä Elland Roadille ja aloittanut preseason-harjoituksen nousijajoukkueen kanssa tavalliseen tapaan.

Kinnearin mukaan viimeinen haaste on löytää oikea aika muodollisuuksien suorittamiselle ennen valioliigakauden alkua kolmen viikon kuluttua.

LUE MYÖS: Tekeekö Marcelo Bielsa Frank Lampardille suuren palveluksen? – Leeds kiinnostunut Chelsea-hylkiöstä

– Minun on vain löydettävä sopiva aikaikkuna sille, että kuljetan paperit hänen eteensä allekirjoitettavaksi. Me emme näe mitään muita haasteita tiellämme, Kinnear kertoi Sky Sportsille.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Tunnemme olomme itsevarmaksi. Marcelo on täysin keskittynyt harjoituksiin ja valmistautumiseen uuden kauden alla.

– Me keskustelemme päivittäin, mutta usein puheenaiheet koskevat kauden valmisteluiden pikkuseikkoja, eivätkä hänen sopimustaan. Tiedän, että se saa fanit hermostuneeksi, se saa minutkin hieman hermostuneeksi, mutta en usko että sille on mitään syytä.