Viime kauden päätteeksi Mestaruussarjaan pudonneen Watfordin kapteeni Troy Deeney uskoo olevansa yhä Valioliiga-tason pelaaja, kuntouduttuaan pitkään haitanneesta polviongelmastaan.

Deeney, 32, on herättänyt viime viikkojen aikana kiinnostusta etenkin Valioliigaan palanneen West Bromwichin riveissä. Englantilaiskonkari teki päättyneellä kaudella 10 maalia 27 sarjapeliin, mutta ei onnistunut pitämään Watfordia pääsarjatasolla.

– Näen itseni ehdottomasti Valioliiga-hyökkääjänä. Maalasin taululle kaksinumeroiset lukemat yhdellä jalalla. Nyt olen selättänyt ne. Seison jälleen kahden jalan varassa, Deeney kertoi The Sunin haastattelussa.

– Tein kymmenen maalia 27 peliin, mikä ei ole huono saavutus. Tiedän että se sisältää rangaistuspotkuja, mutta Bruno Fernandes tekee pilkuista maaleja myös Manchester Unitedille. En vertaa itseäni Fernandesiin, mutta olen hyödyntänyt maalipaikkani samalla tavalla.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Montako maalia Sebastien Haller teki West Hamille viime kaudella? Kuusi tai seitsemän. Entäpä Joelinton Newcastlelle? Kaksi. Laittaakseni tämän kontekstiin: nämä ovat 40 miljoonan punnan pelaajia ja minä maksoin vain 300 tuhatta! Minun aikani ei ole ohi, Deeney vertasi.

– Olen luonteeltani henkilö, joka nousee aina ylös ja jatkaa taistelemista kunnes minut on naulattu maahan kiinni. Olin yli kolme kuukautta sivussa kauden alusta polvivamman takia ja minulla oli toinen polviongelma kauden lopulla. Mutta ne ovat nyt selätetty ja olen valmis pelaamaan vaikka heti huomenna.