The Athleticin David Ornstein kertoo huhupuheista melko lailla poikkeavia tietoja Arsenalin alkavan kauden puolustuslinjastosta. Newcastleen lainalle puheissa viety toppari Rob Holding onkin päävalmentaja Mikel Artetan omissa suunnitelmissa.

Gunners aloittaa kautensa lauantaina vierasottelulla Fulhamia vastaan, ja sen kokoonpanosta puuttuu tietojen mukaan puolustuksen viime kauden johtohahmo David Luiz. Brasilialaisen pelaamisen estävästä niskan alueen vammasta ei ole vielä tarkempia tietoja, mutta tämän epäillään voivan joutua sivuun pidemmäksikin aikaa.

David Ornstein

@David_Ornstein
EXCL: David Luiz a major doubt for Arsenal trip to Fulham with neck injury that could rule him out for an extended period. Depends how responds to treatment but very delicate + likely to be a late decision on Brazilian centre-back @TheAthleticUK #AFC #FFC theathletic.com/news/arsenal-s…

Holding vaikuttaisi olevan matkalla Fulham-ottelun avaukseen, ja tiettävästi Arteta haluaa pitää tämän riveissään, Luizin tilanteesta huolimatta.