Arsenal harkitsee Lucas Torreiran lainaamista Italiaan. The Guardianin mukaan Serie A -seuroista Torino ja Fiorentina ovat kiinnostuneita tuomaan keskikenttäpelaajan riveihinsä.

Torreira ei ole onnistunut yltämään parhaalle tasolleen Mikel Artetan alaisuudessa, eikä hän saanut peliaikaa Arsenalin 3-0-voitossa Fulhamia vastaan viime viikon lauantaina. Lainalta palannut Mohamed Elneny hyppäsi sen sijaan avaukseen.

Arsenal on tiettävästi valmis myymään 24-vuotiaan uruguaylaispelaajan eteenpäin 19 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan. Jos ostajia ei kuitenkaan löydy, on laina myös konkreettinen vaihtoehto.

[readmore from=Siirtouutiset]

Arsenal haluaa tehdä keskikentälleen tilaa potentiaalisia lisävahvistuksia varten. Lontoolaisseura on yhä kiinnostunut Atlético Madridin ghanalaisesta Thomas Parteysta, joka loisti viime kaudella erityisesti Mestarien liigan pudotuspeleissä Liverpoolia vastaan. Lyonin Houssem Aouaria on yhdistetty myös viime aikoina Emiratesille.

Torreira on itsekin kiinnostunut paluusta Serie A:han, missä hän vietti kolme kokonaista kautta ennen siirtymistä Unai Emeryn alaisuuteen. Viime kaudella Torreira, jonka Arsenal hankki noin 28 miljoonalla eurolla Sampdoriasta, aloitti 17 kamppailua Valioliigassa.