Tottenham-manageri José Mourinho on halukas hankkimaan Harry Kanen profiilista poikkeavan keskushyökkääjän ja on tiettävästi lukinnut katseensa Eintracht Frankfurtin Bas Dostiin.

The Guardianin mukaan Dost on juuri sen tyyppinen kärkimies, jolla Mourinho haluaa vahvistaa joukkueensa hyökkäysosastoa ennen siirtoikkunan sulkeutumista. 31-vuotias hollantilainen on pitkä (196cm), fyysinen ja kokenut maalintekijä, joka ei maksaisi seuralle maltaita.

Tottenham on käynyt siirtoneuvotteluita Frankfurtin kanssa, joka haluaisi kaupata Dostin pysyvästi eteenpäin 5,5 miljoonalla eurolla. Lontoolaisseura suosisi kuitenkin vuoden mittaista lainadiiliä Dostille, joka teki viime Bundesliiga-kaudella kahdeksan maalia 24 peliin.

[readmore from=Tottenham]

Kane on Mourinhon ainoa pelaaja, joka on luonnolliselta pelipaikaltaan kärkimies. Portugalilaisluotsi on aiemmin sanonut, ettei esimerkiksi Heung-min Son osaa pelata kyseisellä pelipaikalla. Mourinho vaati uutta numero ysiä jo tammikuussa, mutta ei saanut tahtoaan läpi vielä silloin.

Tottenhamille on tarjottu myös useita kohdemiehen tyyppisiä kärkimiehiä, kuten Watfordin Troy Deeneyä, Crystal Palacen Christian Bentekeä ja Benfican Carlos Viníciusta. Myös Trabzonsporissa pelaavaa Alexander Sørlothia ja Napolin Arkadiusz Milikiä on viety mediassa Pohjois-Lontooseen.