Sky Sportsin mukaan Crystal Palace on tehnyt Liverpool-hyökkääjä Rhian Brewsterista 19 miljoonan punnan muodollisen siirtotarjouksen, joka voi paistua erinäisten bonusten avulla korkeintaan 25 miljoonaan puntaan (noin 27 miljoonaa euroa).

Liverpoolille on tiettävästi tarjottu myös pelaajan etuosto-oikeutta 37 miljoonan punnan takaisinosto-option muodossa. Tällöin Liverpool saisi Brewsterin takaisin kiinteään hintaan, jos jokin muu seura yrittäsi hankkia hänet tulevaisuudessa itselleen.

Jürgen Klopp ei ole vielä vahvistanut, kuuluuko Brewster hänen suunnitelmiinsa tällä kaudella. Skyn mukaan saksalaisluotsi on kuitenkin valmis kauppaamaan 20-vuotiaan eteenpäin, sillä seura tarvitsee rahaa kuitatakseen Thiagon 25 miljoonan punnan ja Diogo Jotan 45 miljoonan punnan viime viikkoiset siirrot Anfieldille.

Sheffield United, Newcastle ja Brighton ovat myös osoittaneet olevansa kiinnostuneita Brewsterista, joka teki joka teki 10 maalia 20 mestaruussarjaotteluun viime kauden lainajaksolla Swansean paidassa.

LUE MYÖS: ”Oletko hullu?” – Jürgen Klopp raivostui Chelsea-puolustajan ulosajoa tuulettaneelle Liverpoolin taustahenkilölle

Crystal Palacen puheenjohtaja Steve Parish on kuitenkin kommentoinut Sky Sportsin uutista Twitterissä ja kieltänyt kaikki huhut lontoolaisseuran tekemästä tarjouksesta.

Steve Parish

@CEO4TAG
We have asked Sky to take this down
as it is a total fabrication from start to finish.

We have not made a bid formal or informal.

 

Juttua muokattu 21.9. kello 16:28 – Tekstiin lisätty Steve Parishin lausunto.