”Oletko hullu?” – Jürgen Klopp raivostui Chelsea-puolustajan ulosajoa tuulettaneelle Liverpoolin taustahenkilölle

© Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp on toistellut tuntevansa vastenmielisyyttä kaikenlaista epäurheilijamaista käytöstä kohtaan, kun yksi Liverpoolin taustahenkilöistä tuuletti Chelsea-puolustaja Andreas Christensenin punaista korttia sunnuntain huippuottelussa Stamford Bridgellä.

Christensen sai aluksi pelkän varoituksen kaadettuaan Sadio Manén kaksin käsin linjan alimpana miehenä, mutta VAR-tarkastuksen jälkeen kortin väri muuttui punaiseksi. Klopp ei kuitenkaan pitänyt siitä, miten vaihtopenkiltä kantautui kovaäänisiä taputuksia päätöksen jälkeen.

– Oletko hullu? Me emme koskaan tee tuota, okei?, Kloppin kuultiin huutavan vaihtopenkkinsä suuntaan Christensenin punaisen kortin jälkeen.

LUE MYÖS: Mikä sisääntulo! Liverpoolin uusi syöttökone Thiago asetti uuden Valioliiga-ennätyksen vakuuttavassa debyytissään

Christensenin ulosajo osoittautui merkittäväksi tekijäksi Liverpoolin 2-0-voitossa Chelseaa vastaan, kun Sadio Mané teki ottelun kummankin maalin pelin toisella jaksolla. Klopp  myönsi punaisen kortin muuttaneen pelin ilmettä tasaisen avausjakson jälkeen ja kertoi antamastaan palautteesta ottelun päätyttyä.

Andreas Christensen sai rikkeestään aluksi vain keltaisen kortin, kunnes VAR puuttui peliin. Kuva: Getty Images

– Se ei ollut kukaan vaihtopelaajista, vaan yksi henkilökuntamme jäsenistä. Sanoin hänelle mitä ajattelin asiasta ja hän otti sen hyvin. Kaikki on nyt kunnossa, mutta siinä hetkessä en halunnut nähdä sellaista käytöstä, Klopp avasi voiton jälkeen.

LUE MYÖS: Frank Lampard vahvisti pudottavansa Kepa Arrizabalagan penkille – Chelsea hankkinut jo uuden maalivahdin

– Olisimmeko voittaneet [jos Chelsea ei olisi saanut punaista korttia]? Kuka tietää! Minusta me pelasimme hyvän avauspuoliskon, joten minusta me olisimme voineet voittaa pelin muutenkin, mutta kuka tietää.

– Tiedän että se oli täysin eri peli toisella puoliajalla, mutta pidin meidän ensimmäisenkin jakson esityksestä. Pidin siitä miten me yritimme löytää ratkaisuja meidän pelitavallamme. Pidin siitä miten asennoiduimme hankalaan otteluun.

– Se oli siihen asti todella hyvää peliä, ja olin jo valmistautunut posiitiviseen keskusteluun puoliajalla. Minulla oli kuvia muutamista tilanteista, joissa olisimme kenties voineet toimia toisin. Sitten, se punainen kortti, kyllä se muutti pelin.

Lähde: Goal


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!