Tottenhamin entinen pelaaja Jermaine Jenas uskoo, että Dele Alli ei ole enää päävalmentaja José Mourinhon suunnitelmissa.

Viime torstaina Alli, 24, pelasi tunnin Eurooppa-liigan karsinnoissa Shkëndijaa vastaan, mutta Mourinho jätti hänet kahdesta edellisestä ottelussa tyystin kokoonpanon ulkopuolelle. Valioliigan avauskierroksella Alli otettiin vaihtoon jo tauolla.

Mourinho sanoi aiemmin tällä viikolla, että uskoo Allin jäävän Tottenhamiin, vaikka häntä on huhuttu Paris Saint-Germainiin. Portugalilaisluotsi painotti kuitenkin, että Allin on ansaittava peliminuuttinsa.

Vuosina 2005-2013 Tottenhamia edustanut Jenas, 37, arveli BBC:n Radio 5 Liven lähetyksessä, että Alli viettää parhaillaan viimeisiä päiviään Spursissa.

– En usko, että tämä on soviteltavissa. Tuntuu, että tässä ovat tiet eroamassa, sanoi Jenas.

– José hakee aina teoillaan reaktiota. Minä olisin Delenä huolestunut. Kaikki pelaajat ja managerit ovat aina rakastaneet häntä.

Jenas myöntää, että Allin on myös katsottava peiliin.

– Siitä ei ole epäilystäkään, etteikö hänen vireensä olisi ailahdellut viimeisen 18 kuukauden aikana. Hän tietää sen paremmin kuin kukaan muu.

– Jos olisin Dele Alli, kaksi viikkoa sitten olisin sanonut, että haluan jäädä ja taistella paikastani. Mutta kaikki merkit viittaavat siihen, että hän on lähdössä.

– Kauden jälkeen vuorossa on EM-kisat. Hän haluaa epätoivoisesti takaisin [maajoukkueen valmentajan] Gareth Southgaten suunnitelmiin. Hänen ainoa vaihtoehtonsa on pelata jalkapalloa ja tehdä maaleja.

– Juuri nyt ei tunnu, että José Mourinho tai Spurs olisi oikea paikka hänelle. Minä etsisin uutta seuraa.