Tottenhamin manageri José Mourinho on antanut varsin ymmärrettävän selityksen sille, miksi Eric Dier lähti kesken pelin pukukoppiin tiistai-illan Liigacup-ottelussa Chelseaa vastaan (lue lisää).

Tottenham nousi ottelussa tasoihin pelin viimeisellä kympillä, kun Erik Lamelan myöhäinen maali tasasi puntit Timo Wernerin avausosuman jälkeen. Rangaistuspotkukilpailussa Mason Mount oli illan ainoa epäonnistuja, minkä seurauksena Tottenham eteni Liigacupissa jatkoon.

Ottelu tullaan kuitenkin muistamaan parhaiten sen huvittavasta kohtauksesta Mourinhon ja Dierin välillä. Dier katosi pelaajatunneliin noin vartti ennen ottelun päätösvihellystä, jonka jälkeen raivostuneen näköinen Mourinho lähti ajamaan häntä takaa.

Jos allaoleva video ei näy, klikkaa tästä.

Kaksikko palasi kuviin noin minuuttia myöhemmin ja englantilaispuolustaja jatkoi pelaamista tavalliseen tapaan. Mourinho näki kuitenkin tapauksen huvittavan puolen pelin päätyttyä ja avasi tilannetta derbyvoiton jälkeen.

LUE MYÖS: Eric Dier otti kantaa kohua nostattaneeseen tilanteeseen: ”Se on massiivinen ongelma”

– Se mitä Eric Dierille tapahtui ei ole normaalia. Minun on kehuttava häntä erityisellä tavalla. Sen pitäisi olla kiellettyä pelata kaksi ottelua 48 tunnin sisällä tällä tasolla [hänen pelattua täydet minuutit Newcastlea vastaan sunnuntaina]. Se, mitä hän teki, ei ole inhimillistä, Mourinho kertoi Sky Sportsille.

– Hänen oli mentävä [vessaan] – hänellä ei ollut vaihtoehtoja! Ehkä se on normaali asia kun olet täysin kuivunut, kuten tässä tapauksessa. Minun oli mentävä mukaan ja painostettava vähän, jotta hän palaisi kentälle nopeammin. Mutta minusta hän on mahtava esimerkki kaikille. Jos jalkapalloviranomaiset eivät välitä pelaajista, minä välitän.