Manchester United on hankkinut uruguaylaishyökkääjä Edinson Cavanin ilmaisella siirrolla, vahvistaa seura virallisella Twitter-tilillään.

Manchester United

@ManUtd
🇺🇾🔴 𝗠𝗮𝗱𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗮𝗻𝗰𝗵𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿.

Ladies and gentlemen: introducing @ECavaniOfficial...

#MUFC

33-vuotias kärkimies on allekirjoittanut Old Traffordilla vuoden mittaisen sopimuksen, johon sisältyy optio yhdestä lisävuodesta. Mediatietojen mukaan Cavani tienaa tuoreella sopimuksellaan peräti 11 miljoonalla euroa kaudessa.

Cavani on ollut kesästä lähtien vapaa agentti lähdettyään Paris Saint-Germainista seitsemän vuoden mittaisen ajanjakson jälkeen.

LUE MYÖS: Vahvistus: Serie A:n superlupaus siirtyy tammikuussa Manchester Unitediin – hinta voi nousta jopa 40 miljoonaan euroon

Cavani, joka jätti PSG:n seurahistorian parhaimpana maalintekijänä peräti 200 täysosuman voimin, voitti Pariisissa kuusi Ranskan pääsarjamestaruutta. Hän on tehnyt myös 50 maalia 116 ottelussa Uruguayn maajoukkueessa.

[readmore from=Manchester-United]

Cavanin pelinumero Manchester Unitedissa on legendaarinen numero 7.

Kyseistä numeroa ovat kantaneet seurassa viimeksi Ángel Di María, Memphis Depay ja Alexis Sánchez, joista kukaan ei ole onnistunut yltämään läheskään samalle tasolle kuin pelinumeron aiemmat omistajat Cristiano Ronaldo, David Beckham ja Eric Cantona.

Cavani saattaa tehdä debyyttinsä Manchester Unitedin paidassa maajoukkuetauon jälkeen, kun joukkue matkustaa St James’ Parkille Newcastlen vieraaksi 17. lokakuuta.