Ranskan pääsarjassa pelaava Saint-Etienne on syyttänyt Arsenalia William Saliban toteutumatta jääneestä paluusta Ligue 1 -seuran paitaan.

Saint-Etiennen mukaan osapuolet olivat päässeet Saliban lainasiirrosta sopuun hyvissä ajoin ennen siirtoikkunan sulkeutumista, mutta viivyttely Arsenalin leirissä ajoi kaupat karille.

– Pitkän aikaa ennen kuin siirtoikkuna sulkeutui, Saint-Etienne oli päässyt yhteisymmärrykseen William Saliban kanssa ja hyväksynyt Arsenalin tarjouksen yhden kauden mittaisesta lainajaksosta, ranskalaisseura kirjoitti tiedotteessaan.

– Valitettavasti, kaikkia hallinnollisia edellytyksiä ei saatu täytettyä tarpeeksi ajoissa, Englannin päässä, jotta siirto oltaisiin voitu toteuttaa. Pettymys on suuri Saint-Etiennelle ja William Saliballe, joka oli erityisen päättäväinen paluustaan seuraan, missä hän on kukoistanut.

[readmore from=Arsenal]

Saliba siirtyi Emirates Stadiumille vasta tänä kesänä, vietettyään viime kaudenkin lainalla kasvattiseurassaan Saint-Etiennessä.

Mikel Arteta ei kuitenkaan ole osoittanut luottoa 19-vuotiaaseen toppariin, joka maksoi lontoolaisseuralle 30 miljoonaa euroa.

Saliba ei ole pelannut tällä kaudella minuuttiakaan Arsenalin paidassa, minkä takia hänen uskottiin siirtyvän lainalle ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

LUE LISÄÄ: