Liverpoolin laitahyökkääjä Harry Wilson lähestyy paluuta Englannin toiseksi korkeimmalle sarjaportaalle.

Goalin saamien tietojen mukaan 23-vuotias Wilson on herättänyt vahvaa kiinnostusta useassa mestaruussarjaseurassa, joista Swanseaa pidetään hänen todennäköisimpänä päämääränä. Walesilaisseura on tarjoutunut hankkimaan Wilsonin vuoden mittaisella lainasopimuksella.

Liverpool yritti myydä Wilsonin pysyvästi eteenpäin tänä kesänä, mutta ei saanut pelaajastaan tarpeeksi houkuttelevaa tarjousta. Burnley löi pöytään 12 miljoonan punnan siirtotarjouksen, mutta Liverpool pyysi Walesin maajoukkuemiehestä 20 miljoonaa.

[readmore from=Liverpool]

Wilson pelasi viime kauden lainalla Bournemouthissa ja teki seitsemän maalia 31 valioliigaotteluun. Mestaruussarjaan pudonnut seura ei kuitenkaan halunnut hankkia pelaajaa pysyvästi itselleen.

Kauden 2018-19 Wilson vietti lainalla Frank Lampardin Derbyssä, missä hän takoi 43 mestaruussarjapeliin tehot 16+4. Derby on tiettävästi kiinnostunut hankkimaan Wilsonin uudelleen lainalle ja saattaa tehdä hänestä oman tarjouksensa ennen siirtoikkunan sulkeutumista perjantai-iltana.