Tottenham nousi sunnuntaina Valioliigassa toiseksi voitettuaan Brightonin 2-1. Harry Kane ja Gareth Bale vastasivat Tottenhamin maaleista.

Tottenham on kahden pisteen päässä Valioliigaa johtavasta Liverpoolista.

Watfordin seuralegendoihin lukeutuva Troy Deeney käväisi talkSPORT:n haastattelussa ja otti kantaa Tottenhamin menestymismahdollisuuksiin Valioliigassa. Deeney ei usko Tottenhamin voittavan sarjamestaruutta, vaan ennemminkin yltävän neljän joukkoon.

– He voivat voittaa mestaruuden, mutta eri asia on se, voittavatko he sen. Sanoisin, että eivät ei voita. Onko heillä pelaajaa, joka vastaa maalinteosta, jos Kane ja Son Heung-min ovat loukkaantuneina, Deeney mietti.

– Bale on kärsinyt jatkuvasti loukkaantumisista, joten hänen varaan ei voi laskea. Voitko sanoa hänen olevan kunnossa koko kauden? Tottenham päästää aina liikaa maaleja, joten uskon, että heillä ei riitä mestaruuteen. Sanoisin ennemminkin neljän joukkoon.

32-vuotias Deeney on pelannut peräti 399 ottelua Watfordin riveissä. Viime kaudella kärki iski kymmenen maalia Valioliigassa. Watford putosi kuluvaksi kaudeksi Mestaruussarjaan.