Liverpoolin hyökkäyspään esitys ja Diogo Jotan hattutemppu keräsivät suurimman huomion tiistaina, kun joukkue kaatoi Atalantan 5-0 Mestarien liigassa vieraskentällä.

Manageri Jürgen Klopp halusi ottelun jälkeen kiinnittää huomiota myös nuoreen keskuspuolustajaan Rhys Williamsiin, joka pelasi ensimmäistä kertaa avauksessa Mestarien liigassa tultuaan kahdessa aiemmassa lohkopelissä vaihdosta sisään.

Englantilainen Williams, 19, on päässyt viime aikoina odotettua isompaan rooliin Liverpoolin loukkaantumisten myötä. Varsinkin tähtitoppari Virgil van Dijkin polvivamma oli valtaisa isku punapaidoille, mutta Williams on paikannut hollantilaispuolustajaa mainiosti.

– Rhys oli poikkeuksellinen, hehkutti Klopp Sky Sportsin mukaan.

– En osaa kuvitella, miltä tuntuisi pelata 19-vuotiaana kolmannessa ammattilaisottelussani Mestarien liigassa [Atalantan hyökkääjiä] Luis Murielia ja Duván Zapataa vastaan. Minä olisin ollut hemmetin hermostunut, mutta hän ei ollut, ja siitä on valtavasti apua.

– Mutta puolustaminen on tietysti yhteinen asia, ja tänään joukkue puolusti uskomattoman hyvin. Meidän on tietty pitänyt muuttaa asioita, koska Virgil ei ole täällä, joten meidän on jaettava vastuu kymmenen ihmisen olkapäille yhden sijasta.

– En voisi olla onnellisempi Rhysin puolesta. Teidän pitäisi nähdä hänet pukuhuoneessa, häntä ei saa lopettamaan hymyilemistä.

LUE MYÖS: