Tottenham voitti torstaina bulgarialaisen Ludogoretsin 3-1 vieraskentällä Eurooppa-liigassa.

PFC Ludogorets 1945

@Ludogorets1945
⚽ Ludogorets' line - up vs Tottenham Hotspur

#Ludogorets #Tottenham #LudogoretsTottenham #UEL @EuropaLeague

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
𝗟𝗜𝗡𝗘-𝗨𝗣: Hart, Doherty, Alderweireld, Dier, Davies, Winks, Sissoko, Lo Celso, Bale, Lucas, Kane (C).

📱 @WilliamHill latest (18+)
bit.ly/MatchOdds44

#UEL ⚪️ #COYS

Harry Kane oli kentän vaarallisin pelaaja aloitusvihellyksestä lähtien ja laukoi pallon kertaalleen tolppaan ennen kuin sai lopulta maalinsa 13. minuutilla. Lucas Mouran kulmapotku tavoitti Kanen, joka nousi korkeimmalle ja puski pelivälineen sisään. 0-1.

Kane on nyt pelannut Tottenhamissa 300 ottelua ja tehnyt 200 maalia, joista puolet on syntynyt vieraskentällä.

Football on TNT Sports

@footballontnt
LANDMARK 🔓

3️⃣0️⃣0️⃣ Tottenham games
2️⃣0️⃣0️⃣ Tottenham goals

Harry Kane reaches his double century for Spurs! 🔥

Ottelu jatkui Tottenhamin täydellisessä hallinnassa, ja vieraat pääsivät puolen tunnin kohdalla kahden maalin karkumatkalle. Gareth Bale ujutti hyvän syötön Kanelle, joka tarjoili maalin edustalle Lucasille, ja brassilaiturin tarvitsi vain siirtää pallo tyhjiin. 0-2.

Tauolle mentäessä Ludogoretsilla oli kaksi maalintekoyritystä ja Tottenhamilla 12. Spursin maalivahti Joe Hart ei päässyt torjuntatöihin avausjaksolla kertaakaan.

Hart joutui kuitenkin antautumaan lähes heti jälkimmäisellä puolikkaalla. Bernard Tekpeteyn laukaus kimposi Tottenhamin puolustuksen kautta onnekkaasti Claudiu Keșerülle, joka tykitti volleyn lähietäisyydeltä maaliin 1-2.

Vieraat jatkoivat kuitenkin maalien tehtailua tunnin kohdalla. Tottenham riisti pallon keskikentällä ja käytti sen usealla pelaajalla, kunnes vain sekunteja kentällä ollut Son Heung-min petasi Giovani Lo Celson eteen avopaikan, josta argentiinalainen ei erehtynyt. 1-3.

15 - Spurs' third goal was assisted by Son Heung-Min just 15 seconds after coming on as a substitute. Impact. #UEL

Tottenhamilla on kolmen ottelun jälkeen kuusi pistettä kasassa ja lohkojumbo Ludogoretsilla nolla. Spursin viime viikolla voittaneella Royal Antwerpilla on myös kuusi pistettä, ja se isännöi vielä tänään kolmen pisteen LASK Linziä.