Ehdokkaat Valioliigan lokakuun parhaaksi pelaajaksi on valittu.

Ehdolla ovat Southamptonin Che Adams, Wolverhamptonin Conor Coady, West Hamin Pablo Fornals, Aston Villan Jack Grealish, Chelsean Thiago Silva, Manchester Cityn Kyle Walker sekä Tottenhamin Harry Kane ja Son Heung-min.

Southamptonin hyökkääjä Adams avasi lokakuussa tämän kauden maalitilinsä ja osui vielä toistamiseen, minkä lisäksi hän tarjoili syötön yhteen osumaan. Saints pelasi viime kuussa kolme ottelua voittaen niistä kaksi ja pelaten yhdessä tasan.

Wolvesia kipparoiva Coady johdatti joukkueensa lokakuussa kolmeen voittoon ja yhteen tasapeliin. Wolverhampton pelasi viime kuussa nollapelit Fulhamia, Leedsiä ja Crystal Palacea vastaan.

Hammersin espanjalaistaituri Fornals onnistui maalinteossa Liverpoolia vastaan ja tehtaili tehot 1+1, kun lontoolaiset hakivat 3-0-vierasvoiton Leicesteristä. West Hamin lokakuuhun mahtui yksi voitto, kaksi tasapeliä ja yksi tappio.

Villan kapteeni Grealish teki kaksi maalia ja syötti kolme, kun joukkue kaatoi Liverpoolin sensaatiomaisesti 7-2. Muita tehoja hänelle ei lokakuussa merkattu, mutta lisäksi hän johdatti ryhmänsä voittoon Leicesteristä. Seuraavassa pelissä Aston Villa kärsi kauden ensimmäisen tappionsa häviten Leedsille 0-3.

Chelseaan täksi kaudeksi hankittu tähtitoppari Silva pelasi lokakuussa kolme ottelua, eikä lontoolaisseura päästänyt niissä maaliakaan. Tuloksena oli kaksi voittoa ja yksi tasapeli.

Walker pelasi vahvan kuukauden Manchester Cityn takalinjoilla, kun joukkue voitti kaksi ottelua ja pelasi kahdessa tasan. Lisäksi hän avasi kauden maalitilinsä osumalla kasvattajaseuraansa Sheffield Unitedia vastaan.

Englannin maajoukkuekapteeni Kane on ollut syksyllä huippuvireessä Tottenhamin paidassa. Viime kuussa hän pelasi kolme sarjaottelua, joissa hän teki yhteensä neljä maalia ja syötti kolme.

Huippuvireinen on sopiva sana kuvailemaan myös Kanen joukkuekaveria Sonia, joka mätti lokakuussa neljä maalia ja syötti kaksi. Tottenham voitti kaksikon johdolla kaksi ottelua ja pelasi yhdessä tasan.

Premier League

@premierleague
8️⃣ nominees, 1️⃣ winner

😇 Che Adams
🐺 Conor Coady
⚒️ Pablo Fornals
🦁 Jack Grealish
⬜️ Harry Kane
⬜️ Son Heung-min
🔵 Thiago Silva
🔷 Kyle Walker

Who is your @EASPORTSFIFA Player of the Month for October?

🗳 plpotm.easports.com | #PLAwards