Pierre-Emerick Aubameyang on lähettänyt hyvin riidanhaluisen vastauksen Real Madridin Toni Kroosille, joka kritisoi Arsenalin tähtihyökkääjää hänen ”hölmöistä” maalituuletuksistaan aiemmin tällä viikolla (lue lisää).

Aubameyang, 31, on tuulettanut maalejaan monin eri tavoin pelivuosiensa varrella. Jotkut tuuletukset ovat sisältäneet myös lisävarusteita, kuten Marvelin suosittujen supersankareiden naamioita.

Viime kauden Eurooppa-liigan ottelussa Rennesiä vastaan Aubameyang tuuletti maaliaan Black Pantherin maski kasvoillaan. Aiemmin hän on vetänyt päähänsä myös Spider-Manin naamion, kuten allaolevat kuvat osoittavat.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Throwback Arsenal

@ThrowbackAFC
Pierre-Emerick Aubameyang and his mask celebrations #throwbackthursday

Kroos, 30, ilmaisi oman mielipiteensä Aubameyangin ”ylilyödyistä” maalituuletuksista hänen Einfach mal Luppen -podcastissaan aiemmin tällä viikolla, eikä pitänyt niitä lainkaan esimerkillisinä.

– Aubameyang otti kerran maskin esille, kun hän tuuletti maaliaan. Minun mielestäni siihen on jo vedettävä raja. Tällaiset asiat eivät tee pelaajasta hyvää esikuvaa. Todellista hölynpölyä, Kroos sanoi suoraan.

Aubameyang itse kuuli Kroosin kritiikistä päivää myöhemmin ja vastasi entisen Bayern München -pelaajan kommentteihin melko hyökkäävään sävyyn. Samalla Arsenal-hyökkääjä vaihtoi Twitter-profiilikuvakseen otoksen hänestä tuulettamassa maalia Black Pantherin maski naamallaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

AUBA⚡️

@Auba
By the way
Does this @ToniKroos have Kids?
Just to remember i did it for my son few Times and i will do it again
I wish you have Kids one day and make them happy like this Junior School pupils Talk 🙏🏽👊🏽 and don’t Forget #maskon #staysafe 🤡bis

Jari Marjelund

@jarimarjelund
@jamesbenge you might enjoy this.

– Muuten. Onko tällä Toni Kroosilla lapsia? Ihan vain muistutuksena, tein ne [tuuletukset] poikani vuoksi muutaman kerran, ja aion tehdä niin uudelleenkin. Toivottavasti sinäkin saat joskus lapsia ja teet heidät onnelliseksi niin kuin tämän esikoululaisen. Älkääkä unohtako, maskit naamalle, Aubameyang twiittasi torstaina.

Gabonilaishyökkääjä vastasi twiitissään kuvaan, jossa eräs esikoululainen oli askarrellut kuvan Aubameyangista supersankarin viitta harteillaan. Esikoululaista oli pyydetty luomaan taideteos jostain asiasta, joka muistuttaa häntä sanasta ”onnellisuus”. Kroos on itse kolmen lapsen isä.