Arsenalin hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang on saanut yllättävää kritiikkiä Toni Kroosilta, jonka mielestä Tykkimiesten kapteeni ”ei ole hyvä esikuva” hänen ”hölmöjen” tuuletustensa takia.

Real Madridia edustava Kroos, 30, tunnetaan yhtenä ikäluokkansa parhaimpana keskikenttäpelaajana. Saksalaistähti on voittanut urallaan lähes kaiken mahdollisen, mutta ei selkeästi arvosta maalien tuulettamista ylilyödyllä tavalla.

Aubameyangin nimi nousi esille, kun Kroos valitteli pelaajien ”hölynpöly”-tuuletuksista hänen Einfach mal Luppen -podcastissaan, jota entinen Bayern München -pelaaja äänittää säännöllisesti veljensä Felixin kanssa.

– Minusta se on todella hölmöä. Vielä pahempi on se, kun pelaajat piilottavat tuuletuksia varten jotain asioita esimerkiksi sukkiinsa, Kroos paheksui.

[readmore from=Arsenal]

– Aubameyang otti kerran maskin esille, kun hän tuuletti maaliaan. Minun mielestäni siihen on jo vedettävä raja. Tällaiset asiat eivät tee pelaajasta hyvää esikuvaa. Todellista hölynpölyä.

Aubameyang ei ollut ainoa kritiikin kohde, sillä Barcelonan ranskalaishyökkääjä Antoine Griezmann sai Kroosin veljeksiltä myös kovaa palautetta hänen Fortnite -aiheisista tanssiliikkeistään.

Griezmann on Kroosille tuttu vastustaja La Ligan pelikentiltä. Aubameyangin saksalaispelaaja on viimeksi kohdannut syyskuussa 2017, kun Dortmund ja Real Madrid ottivat yhteen Mestarien liigassa.

Lähde: London Evening Standard