Manchester United ei antanut tällä kertaa turkkilaisen Başakşehirin yllättää itseään, vaan voitti Mestarien liigassa joukkueiden välisen toisen kohtaamisen maalein 4−1.

Ottelu oli käytännössä taputeltu jo ensimmäisen puoliajan jälkeen, kun Manchester United johti peliä 3−0. Alkutahdit löi Bruno Fernandes, joka maalasi seitsemännellä ja 19. minuutilla.

Marcus Rashford lisäsi englantilaisten johdon 3−0:aan rangaistuspotkusta 35. minuutin kohdalla kauden viidennellä Mestarien liigan maalillaan. United lähti tauon viettoon turvallisen tuntuisessa kolmen maalin johtoasemassa.

Deniz Türüç yritti viritellä istanbulilaisvieraiden kiriä, kun hän kavensi tilanteeksi 3−1 toisen jakson puolessavälissä.

Başakşehir ei kuitenkaan onnistunut tekemään enempää maaleja, vaan illan viimeisestä osumasta vastasi lisäajan toisella minuutilla Unitedin Daniel James. Manchester United saikin täten revanssinsa turkkilaisseurasta, jolle se hävisi aiemmin Mestarien liigan lohkovaiheessa 2−1.

United nousi 4−1-voitollaan yhdeksään pisteeseen ja on neljän kierroksen jälkeen H-lohkon kärjessä. Lohkon toisessa ottelussa PSG voitti RB Leipzigin 1−0. PSG ja RB Leipzig ovat nyt molemmat kuudessa pisteessä. Hännillä on kolme pistettä kerännyt Başakşehir.