Liverpoolin viimeinen Mestarien liigan lohko-ottelu FC Midtjyllandia vastaan on siirretty pelattavaksi Saksaan, Borussia Dortmundin kotikentälle. Kamppailu piti alun perin pelata Tanskassa.

LUE JATKOPALA: Suunnitelmat muuttuivat taas: Liverpool ei sittenkään pelaa Mestarien liiga -ottelua Dortmundissa

UEFA suostui siirtämään 9. joulukuuta pelattavan ottelun neutraalille kentälle, kun Iso-Britannian hallituksen uudet koronarajoitukset osoittautuivat suureksi päänvaivaksi Liverpoolille. Uusien linjausten mukaan kaikki Tanskan-matkalta palaavat henkilöt joutuvat 14 päiväksi karanteeniin.

[readmore from=Liverpool]

Jürgen Kloppin miehistö on rajoitusten seurauksena saanut luvan matkustaa turvallisemmalle alueelle joukkueen viimeistä Mestarien liigan lohko-ottelua varten. Dortmund vahvisti uutisen virallisilla kotisivuillaan torstaina.

Kloppille Signal Iduna Park onkin hyvin tuttu ja turvallinen stadion, sillä hän valmensi Dortmundia vuodet 2008-2015 ennen siirtymistä Merseysidelle. Saksalaisluotsi voitti Dortmundin peräsimessä kaksi Saksan mestaruutta ja yhden Saksan cupin.

Ennen FC Midtjyllandin kohtaamista Liverpool pelaa kotiottelun Ajaxia vastaan ensi viikon tiistaina. Vaikka joukkue kärsi aiemmin tällä viikolla 0-2-tappion Atalantalle, varmistaisi se voitolla paikan Mestarien liigan ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta.