Arsenalin avainpuolustaja Kieran Tierney myöntää, että joukkue ansaitsi tulla buuatuksi sen neljännen peräkkäisen kotitappionsa jälkeen sunnuntai-iltana.

Arsenal hävisi putoamista vastaan taistelevalle Burnleylle 0-1-lukemin Pierre-Emerick Aubameyangin omalla maalilla. Keskikenttäpelaalaja Granit Xhaka otti sitä ennen punaisen kortin hölmöllä tavalla, mikä luonnollisesti vaikeutti syöksykierteen katkaisemista.

Kyseessä oli Arsenalin ensimmäinen sarjaottelu kotifanien edessä sitten viime maaliskuun. Vahvoja, tyytymättömyyden ääniä oli kuultavissa heti päätösvihellyksen jälkeen, kun 2000 pettynyttä kannattajaa poistui stadionin lehtereiltä ja suuntasi kotia kohti.

Tierney ymmärsi kannattajien pettymyksen ja vaatii Arsenalin pelaajilta enemmän. Samalla Skotlannin maajoukkuemies antoi kuitenkin tukensa potku-uhan alle joutuneelle Mikel Artetalle, eikä näe potkujen olevan ratkaisu joukkueen tämänhetkisiin ongelmiin.

Mikel Artetan miehistö nöyrtyi kannattajien edessä, kun Arsenal jäi Valioliigassa jo 12 pisteen päähän sarjakärjestä. Kuva: Getty Images

– Ne olivat ansaittuja. He ovat tulleet tänne asti kannustamaan meitä, Tierney kommentoi fanien buuauksia Sky Sportsille ottelun jälkeen.

– On vaikea sanoa, ratkaisiko punainen kortti koko pelin. Ottelusta tuli heti paljon hankalampi.

LUE MYÖS: Thierry Henry ”sammutti TV:n” nähdessään Arsenalin antisankarin ex-seuransa kapteenina – ”Se kertoo kaiken oleellisen”

– Me emme kuitenkaan ole näyttäneet managerille, mihin pystymme ja miten paljon me uskomme häneen.

– Jokaisesta pelistä löydämme merkkejä kehityksestä, mutta se ei vain riitä. Meidän pitäisi mennä puoliajalle johdossa, mutta me emme ole kyenneet siihen.

[readmore from=Arsenal]

– Kova työnteko on ainoa asia, [joka voi korjata tilanteemme], ei mikään muu. Tälle ei löydy tekosyitä. En voi oikeastaan sanoa mitään, mikä saisi ihmiset uskomaan, että positiivisia asioita on vielä tulossa.

– Olemme kuitenkin onnekkaita, että meillä on näin mahtava manageri. Meidän on vain näytettävä kentällä enemmän, Tierney päätti.

Arsenalin seuraava koitos on kotipeli Southamptonia vastaan, ensi keskiviikkona. Ralph Hasenhüttlin joukkue selätti sunnuntaina Sheffield Unitedin 3-0-lukemin ja on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä.