Arsenalin manageri Mikel Arteta tekee tällä hetkellä ”loistavaa työtä”, sillä seuralla on hänen kanssaan ”suuri ja kaunis tulevaisuus”, sanoo Tykkimiesten tekninen johtaja Edu.

Arsenal on aloittanut kauden huonommoin kuin koskaan aiemmin viimeisen 46 vuoden aikana. Ennen viime sunnuntain 0-1-tappiota Burnleylle, seura ei ollut hävinnyt neljää peräkkäistä kotipeliä pääsarjassa sitten vuoden 1959.

Vaikka joukkue joutuikin sunnuntaina 2000 kotifanin buuaamaksi, löytyy Arsenalin seuraportaalta yhä luottoa potku-uhan alle joutuneen Artetan projektiin. Edu on vahvasti sitä mieltä, että Arsenal on espanjalaisluotsin alaisuudessa täysin oikealla polulla.

– Mikel tekee loistavaa työtä. Voin nähdä tulevaisuuteen, nähdä minne me olemme menossa ja nähdä kuinka me rakennamme asioita päivittäin. Kaikki täällä on hyvin, kaikki toimii, Edu kertoi maanantai-iltana.

LUE MYÖS: Sivusto väittää tietävänsä Arsenalin riidan vuotajat – seurassa on täysi kaaos, Mikel Arteta on menettämässä pelaajien luottamuksen

– Kuinka monta nuorta pelaajaa on alkanut saamaan tilaisuuksia ja suoriutumaan melko hyvin ykkösjoukkueessa?

– Voin nähdä hyvin suuren ja kauniin tulevaisuuden. Se on hyvin outoa sanoa näin tällaisen tilanteen keskellä, mutta minun on oltava rehellinen – tältä se kokonaiskuva minulle näyttää.

[readmore from=Arsenal]

Arsenalilla ei ole helppoa tietä ulos sen huolestuttavasta syöksykierteestä, sillä se saa seuraavassa kolmessa ottelussaan vastaansa Southamptonin, Evertonin ja Chelsean. Edu on kuitenkin luvannut seistä Artetan rinnalla matkan jokaisella askeleella.

– Me olemme kohdanneet niin paljon muutoksia. Nyt on oikea aika yrittää olla stabiili seura vanhassa mielessä – ulkoisesti ja sisäisesti – koska me tarvitsemme sitä, Edu lisäsi.

Lähde: BBC

LUE MYÖS: