Arsenalin siirtotoiminnasta vastaava Edu on paljastanut, että seura yrittää vahvistaa joukkuettaan seuraavaksi luovalla keskikenttäpelaajalla.

Arsenal oli pitkään kiinnostunut Mestarien liigassa, Itävallan pääsarjassa ja Nations Leaguessa säväyttäneestä Dominik Szoboszlaista.

RB Salzburgin 20-vuotias pelintekijä on kuitenkin päättänyt siirtyä tammikuussa RB Leipzigiin, joka maksaa lupaavasta unkarilaispelaajasta noin 25 miljoonan euron siirtokorvauksen.

LUE MYÖS: Arsenalilla selvä ykköskohde talven siirtoikkunaan – Golden Boy -ehdokas useiden jättiseurojen tähtäimessä

Arsenal teki viime kesänä useamman tarjouksen Lyonin Houssam Aouarista, mutta päätyi lopulta hankkimaan puolustavamman vaihtoehdon, Thomas Parteyn, Atlético Madridista 50 miljoonalla eurolla.

Nyt Tykkimiesten ex-pelaaja Edu sanoo, että alavireinen joukkue tarvitsee itselleen vahvemman linkin keskikentän ja hyökkäyksen välille.

– Onhan se melko selvää, mitä me tarvitsemme, Edu kertoi Arsenalin faniforuumille tiistai-iltana.

– Me tarvitsemme keskikentälle pelaajan, jolla on luovuutta. Juuri nyt meidän joukkueestamme ei sitä löydy.

[readmore from=Arsenal]

Rivien välistä voinee lukea, että Mikel Artetan koirankoppiin joutunut Mesut Özil saattaa saada toisen tilaisuuden Tykkimiesten paidassa, jos seura ei onnistu hankkimaan talven siirtoikkunasta uutta pelintekijää.

Viime viikolla Arteta ei sulkenut pois saksalaistaiturin paluuta Arsenalin miehistöön, mutta vihjasi tekevänsä päätöksen asiasta vasta tammikuun rekisteröinti-ikkunan auettua (lue lisää).

Lähde: Sky Sports