The Athleticin mukaan Manchester United etsii uutta seuraa keskuspuolustaja Marcos Rojolle, joka on halukas vaihtamaan maisemaa suuremman peliajan perässä tammikuun siirtoikkunassa.

Rojon sopimus Old Traffordilla umpeutuu ensi kesänä. Vaikka diiliin sisältyy optio yhdestä lisävuodesta, on manchesterilaisseura valmis lähettämään pelaajan loppukauden mittaiselle lainalle. United menettäisi 30-vuotiaan tällöin ilmaiseksi ensi kesänä.

Newcastlen kerrotaan olevan erittäin kiinnostunut Argentiinan maajoukkuepuolustajasta ja hän siirrosta toiseen Valioliigan seuraan. Steve Bruce etsii joukkueeseensa topparia, joka on kykeneväinen pelaamaan myös vasemman laitapakin tontilla. Sheffield United on osoittanut vastaavasti kiinnostusta Rojoa kohtaan.

[readmore from=Manchester-United]

Rojo pelasi viime kaudella yhdeksän ottelua Unitedille, mutta ei ole esiintynyt Ole Gunnar Solskjærin miehistössä 13 kuukauteen. Rojon lisäksi hänen maanmiehensä Sergio Romero lähestyy talvisiirtoa pois Manchester Unitedista, jatkaa Athletic.

Romero jätettiin kauden alussa Unitedin valioliigamiehistön ja Mestarien liiga -joukkueen ulkopuolelle. Seura hylkäsi myös Evertonin viime hetkien lainatarjouksen 33-vuotiaasta maalivahdista, mikä sai sekä joukkueen muut pelaajat että hänen vaimonsa hämilleen.

Nyt neuvottelut nimeämättömän espanjalaisseuran kanssa ovat kuitenkin tuottamassa hedelmää. Romeron kerrotaan lähtevän Old Traffordilta kuuden kuukauden mittaisella lainasopimuksella, jonka jälkeen hänen diilinsä Manchester Unitedin kanssa umpeutuu – samalla tavalla kuin Rojon kohdalla.

LUE MYÖS: