West Bromwichin 24-vuotias laituri Matheus Pereira sanoo suoraan, ettei hän ole tällä hetkellä onnellinen.

Hänen mukaansa se johtuu kuitenkin vain siitä, miten joukkueen kausi on edennyt. Valioliigassa WBA on vahva ehdokas putoajaksi ja FA Cupissa taival päättyi heti kättelyssä Ykkösliigan Blackpoolin käsittelyssä.

Birmingham Mail kertoo, että joidenkin mediatietojen mukaan Pereira olisi tyytymätön myös sopimusneuvottelujen etenemiseen.

– Asiat eivät aina ole sitä, miltä näyttävät tai miten ihmiset kuvailevat niiden olevan. On totta, etten ole onnellinen! En ole onnellinen, koska joukkueemme joutuu kestämään tätä, positiiviset tulokset puuttuvat ja yritämme ja yritämme, mutta emme ole saavuttaneet tuloksia, Pereira kirjoittaa Twitterissä.

– Mutta tämä ei muuta tai käännä fokusta. Olen täällä ja keskityn tekemään parhaani, jotta voin auttaa joukkuetta kaikilla mahdollisilla tavoilla. Olen ammattilainen. Minulla on voitontahtoa, ja voittaminen tulee aina olemaan päätavoitteeni.

Lisäksi Pereira kertoo rakastavansa kaikkia faneja, jotka ottivat hänet alusta lähtien hyvin vastaan seurassa.

– Jokaisen hikipisaran vuodatan teille. Taistelu on käynnissä!

Matheus Pereira

@MatheusPereira
Things are not always as they seem or how people portray them to be.
It’s true I’m not happy! Not happy because of what our team is having to endure, not happy because of the lack of positive results, because we try and try however have not achieved the results...

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.